Les nostres cases

El projecte s'estructura a través d'una planta baixa on s'hi ubiquen les estances públiques, mentre que a la planta superior s'hi ubiquen les zones privades.

El conjunt busca transmetre una fluidesa des de l'accès a través d'una doble façana fins a la zona del jardí, integrada a la part cuina-menjador-estar.

Entorn

Tranquil.litat, natura i història als peus del Montseny.

Breda és un municipi de la Selva als peus del Montseny. La seva privilegiada ubicació, a 50km de Barcelona, 40 km de Girona i 20 km de la Costa Brava és una excel.lent opció per gaudir d'un entorn natural a pocs quilòmetres de la ciutat.

Breda ofereix gran quantitat de rutes per gaudir dels seus espais històrics i naturals. El Castell de Montsoriu, el conjunt històric de la Vila de Breda o el Parc natural del Montseny en són alguns exemples.

Tipologies

Ofertem dues cases aparellades amb jardí privat

DORMITORIS

BANYS

PLÀNOLS

M2 INTERIORS

M2 JARDÍ

PREU

4

3

162 m2

67 m2

325.000€

4

3

162m2

120 m2

340.000€

Exteriors

Personalització

Materials i qualitats adaptats a les necessitats del client

La nostra visió és oferir un el millor servei al client. El millor servei consisteix en oferir un producte que encaixi perfectament amb les seves necessitats.

Per tal de cumplir amb aquesta premisa oferim diverses opcions de personalització en elecció de materials, acabats i distribució interior.

Interiors

Descàrregues

Memòria de qualitats

Fulletó

+34 972 87 14 18